Okul Tarihçemiz Yayımlandı

Okul Tarihçemiz Yayımlandı

30.06.2021 1111

2014 Yılında Anadolu Öğretmen Lisesinden Sosyal Bilimler Lisesine dönüşen okulumuzun 7 yıllık süreci Okul Müdürümüz Mustafa Duran tarafından bir kitaba dönüştürüldü.

128 sayfalık kitabın giriş kısmında Araştırmacı Yazar Mehmet Tekin'in takdim yazısı, Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Duran'ın Önsözü, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mesut Çerko'nun ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal Karahan'ın takdim yazıları yer aldı.

7 bölümden oluşan kitabın 1. Bölümünde Sosyal Bilimler Liseleri hakkında bilgi ve okulumuzun tarihçesi; 2. Bölümde, okulumuzun insan kaynakları ve okula emeği geçenler; 3. Bölümde, okulumuzun sanat, spor ve bilimsel başarıları; 4. Bölümde, 2014'ten beri okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetler; 5. Bölümde, okulumuz tarafından yayımlanan çeşitli kitap, dergi ve broşürler; 6. Bölümde, okulumuzda gerçekleştirilen projeler, çeşitli yeterliliklerimizi gösteren sertifikalar, çeşitli kurum ve üniversiteler ile yapılan işbirliği protokolleri, okul için ve il geneli yapılan yarışmalar; 7. Bölümde ise yıllara göre ÖSYM Yerleştirme Başarısı ve listesi yer almıştır.

Okul tarihçemizi okulumuzdan temin edebilirsiniz. PDF Formatındaki e-nüshaya ise okulumuz web sitesi yayınlarımız sekmesinden indirebilirsiniz.