Şehrimizi Tanıyalım Okulumuzu Anlatalım

10.06.2021 3166

"ŞEHRİMİZİ TANIYALIM OKULUMUZU ANLATALIM" ETWİNNİNG PROJEMİZ TAMAMLANDI

Okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden Semiye YILMAZ'ın danışmanlarından olduğu 9 farklı okulun ortaklığı ile gerçekleştirilen Okulumuzu ve Antakya'yı tanıtmayı hedefleyen eTwinning projemiz tamamlandı.

Projemiz ortakları arasında Taipei Dostluk Anadolu Lisesi, Özel Karabağlar Delta Anadolu Lisesi, Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi(Şanlıurfa), Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Şanlıurfa), Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Antalya) ve Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi yer aldı. Her okulun kendi ilini ve okulunu tanıttığı proje ile okullar arası iletişim ve kültürler arası etkileşim sağlandı.

Proje logo ve afişinin okulumuz öğrencileri tarafından tasarlandığı eTwinning projesi kapsamında bir dizi etkinlik, dijital platformlar üzerinden online toplantılar gerçekleştirildi.  Proje bitiminde farklı şehirlerde geçen ortak bir hikâye oluşturulup resmedildi.

10-06-2021