Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi

Vizyon: Hizmet kalitesini sürekli iyileştirerek 21. yüzyılın gereksinimlerini karşılayan; Mükemmelliğe ulaşmayı benimseyen, kalitenin yolunu çizen, çağdaş, değişime ve yeniliğe açık olan, öğrencilerini sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata hazırlayan, sınıfında kaliteli liderliği yapabilen, Gelecek nesillerin şekillendirilmesi sorumluluğunu alabilen, Türk Milli Eğitim Sistemi´nin yıldızlarını yetiştiren, heyecanlı, dinamik, verimli, üretken ve fark edilebilen bir okul...

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel amaçları ve temel ilkeleri kendinde gerçekleştiren, öğretmenlik mesleğine ilgi duyan, sağlam karakter sahibi, kuvvetli bir vatan-millet sevgisi olan, insani milli, ve ahlaki duygularla donanmış, ülkesini dünya vizyonuna taşıyan, kuvvetli bir vatan-millet sevgisi olan, insani milli, ve ahlaki duygularla donanmış, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen, okuyan, inceleyen, araştıran, ulusal ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan, araştırmacı ve sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının haklarına ve özgürlüklerine saygılı, Ulu Önder Atatürk´ün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrencileri yetiştirmek..

Başarılar:

Saatler: Başlama: 07:50 - Bitiş: 15:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - 5 katlı 10 daireli
Servis Bilgisi: Özel Öğrenci Servisi vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okul web sitesindeki Başarılar/Akademik Başarılar
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 150
Diğer Hususlar: Okul web sitesindeki Yıllık Faaliyet Raporları ve Başarılar sekmesindeki dosyalardan okuldaki sürdürülen çalışmalar hakkında fikir edinebilirsiniz

Telefon - (0326) 269 51 00

WEB - https://karlisusbl.meb.k12.tr