1. Antakya Öğrenci Sempozyumu

Okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 1. Antakya Öğrenci Sempozyumu Bütün Yönleriyle Habib-i Neccar konusunda yapıldı.

18.09.2020 1682

1. ANTAKYA ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU

26 Mayıs 2017 tarihinde okulumuzda 2 farklı salonda 4 oturum şeklinde gerçekleştirlen "Tüm Yönleriyle Habib-i Neccar konulu öğrenci sempozyumuna 19 öğrenci katıldı. 2 oturumunu okul müdürümüz Mustafa Duran ve Edebiyat Öğretmenimiz Sıtkı YEYEN'in yönettiği sempozyumun katılımcı öğrencilerin 11 tanesi okulumuz öğrencisiydi. MKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan KAYA da öğrenci sempozyumunun açılış toplantısına katıldı ve bir selamlama konuşması yaptı. Araştırmacı Yazar Mehmet Tekin'in onur konuğu olduğu ve konuyla ilgili bir konuşma yaptığı sempozyuma Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dr. Mehmet Altınöz de katıldı. Bildiri metinleri kitap olarak yayınlandı.

Sempozyumda Bildiri Sunan Öğrencilerimiz:

Arzu Nalbant, Aslı Simge ÖZTÜRK, Fatma Dursun, Hasret Aydın, Ceyda Bozkurt, Kader Horoz, Latife Gencel, Mehmet Benli, Nihal Rabia İlhan, Ömer Küçükordu ve Zehra Genç.